It is currently Tue Nov 21, 2017 1:09 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
 Post subject: AS400 users?
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 10:26 pm 
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Mon Sep 05, 2005 1:56 am
Posts: 1440
Started a new job using an AS400 system as an inventory controller. I'm an end user and kind of hoping there are some experienced users here. I know it's a fairly popular system.

Is there a way to get to a given menu by typing in the menu's name at the command prompt, or something similiar? Anything better than navigating through these pages via punching in sequences of numbers. Anyone familiar with SAP would know what I'm talking about.


Thanks if anyone knows. Gonna go back to googling it :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 2:17 pm 
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Mon Sep 05, 2005 1:59 pm
Posts: 1486
Our bank "back end" is an AS400 but it's not here we have a dedicated T1 connecting us to it over a thousand miles away.

I know very litle about it. :D

I work on the Windows based servers.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 2:20 pm 
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Mon Sep 05, 2005 1:59 pm
Posts: 1486
When you say command line are you meaning 3270 emulation or Rumba terminal emulations?

If you don't know what I'm talking about start by googling Rumba and 3270 emulation.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net