Burial Grounds Forums
http://www.burial-grounds.com/forum/

I can't be the only one...
http://www.burial-grounds.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=13433
Page 1 of 1

Author:  Finko [ Fri Apr 22, 2011 3:39 pm ]
Post subject:  I can't be the only one...

playing Portal 2? Excellent game so far. I'm about 5 hours in. Look forward to co-oping with you guys if you get it!

Author:  Hex [ Fri Apr 22, 2011 4:47 pm ]
Post subject:  Re: I can't be the only one...

"Thermal Discouragement Beam" FTW!

http://mhgaming.com/forums/20110419Portal2/

Author:  Finko [ Sat Apr 23, 2011 3:52 pm ]
Post subject:  Re: I can't be the only one...

Just finished it. Outstanding :)

My vid card is being RMA'd, so I'm using my old vid card. When I get the replacement, I'm playing this sucker through again, but at max settings.

Author:  +UB+_Rare Vos [ Mon Aug 08, 2011 10:38 pm ]
Post subject:  Re: I can't be the only one...

Portal 2 was even better than the original Portal, and the addition of co-op is the icing on the donut! Out of all of the games I've played over the years I don't think that I have ever laughed as much as I did while playing it.

I've only played the co-op mode once, but it was for a couple of hours. I'll have to try and find you sometime through Steam. You can add me as a friend if you are interested (that always sounds so lame when you ask to be "friended", doesn't it?). Search for "Rare Vos" and send me a request.

Now that the price has dropped it is an even better deal. I got mine on sale about a month ago for $25.

Author:  Hex [ Thu Aug 11, 2011 3:20 am ]
Post subject:  Re: I can't be the only one...

Finko wrote:
My vid card is being RMA'd, so I'm using my old vid card. When I get the replacement, I'm playing this sucker through again, but at max settings.



Just curious was this an nvidia 560 series card?

Turns out a bunch of them were sent out somehow broke. I RMA mine last month. (it was this gigabyte 560 Ti overclocked edition http://www.gigabyte.us/products/product ... id=3729#ov). Tried using the oc utility included on the CD to slow it down and up the voltage but still no fix.

After receiving the RMA replacement that had a similar problem, I dl the latest overclocking utility to up the voltage a bit and that brings stability.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/