It is currently Sat Dec 16, 2017 7:27 pm


Post a new topicPost a reply Page 4 of 4   [ 53 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 02, 2007 11:05 am 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 29, 2008 10:44 pm
Posts: 433
Location: Derry, NH
To anyone that this is happening too, can you please email me a picture of what this looks like and tell me what browser you are using and what version it is! TIA

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 02, 2007 11:06 am 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 29, 2008 10:44 pm
Posts: 433
Location: Derry, NH
btw, the rss feed is fixed.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 02, 2007 11:09 am 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 29, 2008 10:44 pm
Posts: 433
Location: Derry, NH
btw, does this happen on the front page, just in the forums or through the entire site?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 02, 2007 11:17 am 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 29, 2008 10:44 pm
Posts: 433
Location: Derry, NH
nevermind, I think I fixed it! I made some css changes that should have fixed the problem for you firefox users.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 6:48 am 
Sr. Member
Sr. Member
User avatar

Joined: Mon Sep 05, 2005 5:27 am
Posts: 400
Location: F L O R I D A
YAY, I can see again ! !amazed
All is good except for RSS feed.
This is no biggie as I just loaded Vista and thought I would mess around and try it.

I get this RSS error in Firefox.

XML Parsing Error: xml declaration not at start of external entity
Location: http://www.burial-grounds.com/quakewars ... ss.php?1.1
Line Number 2, Column 1:

And this one in I get using IE.

Internet Explorer cannot display this feed

This feed contains code errors.
Go back to the previous page.

More information

Hey SPYDER, bitching is locked in my DNA and I cannot get rid of it, SORRY ! :p


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 1:55 pm 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Feb 29, 2008 10:44 pm
Posts: 433
Location: Derry, NH
hm, i'm not sure why you are getting those errors. I can see the feed in IE, and I've checked it on another website. I did get the error you posted in FF, i'm just not sure why. I'll work on it though. thanks.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 04, 2007 10:43 pm 
Sr. Member
Sr. Member
User avatar

Joined: Mon Sep 05, 2005 5:27 am
Posts: 400
Location: F L O R I D A
[quote1183584823=dmschaos]
hm, i'm not sure why you are getting those errors. I can see the feed in IE, and I've checked it on another website. I did get the error you posted in FF, i'm just not sure why. I'll work on it though. thanks.
[/quote1183584823]


I just added a couple of other sites to my feeds so I know that my IE7 is working fine if that helps ya.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 05, 2007 11:18 am 
Full Member
Full Member
User avatar

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:26 am
Posts: 125
Image

Just noticed that there is a "gap" in the middle of the top logo. I just see this in FF (2.0.0.x)

_________________
Image
Snapchat: tina.johnsson
Instagram: thedigitalrebel
Blog: drebel.net
Level editing: diffuze.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 4 of 4   [ 53 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net